WeekendKursus for forældre: Din teenager er dit spejl

-Bliv klogere på dig selv og din teenager.

-Få bud på, hvordan du skaber en god kontakt til din teenager, så din teenager har lyst til at dele tanker og følelser med dig.

-Få redskaber til at kommunikere uden skam og skyld.

-Lær at holde hovedet koldt og hjertet varmt i konflikter og følelsesudsving uden selv at blive kapret af dine følelser.

DAG 1 MENTALISERING:

På dette 2-dages kursus får du et bedre greb om metoden mentalisering, som er en anerkendende tilgang til din teenager og dig selv. Mentalisering er det modsatte af at være i sine følelsers vold. En bevidst måde at være sammen med din teenager frem for at være reaktiv.

Når du mentaliserer, er du nysgerrig på alt det, der ligger bag en reaktion eller opførsel i både dig selv og din teenager.

Mentalisering hjælper dig til at finde ud af, hvad en tilbagevendende konflikt med din teenager i virkeligheden handler om, så du kan få fat om roden til problemet.

DAG 2 SKYGGESIDER:

Vores skyggesider kan i den grad lave rod i en relation, hvis vi ikke er bevidste. På workshoppen arbejder vi med de skyggesider, der kommer i spil sammen med vores teenager. Det kan virkelig skabe positive forandringer i din relation til din teenager. Det er enormt givende og spændende at dykke ned i skygge-processerne.

I løbet af de 2 dage og ind imellem oplæg og refleksioner, bliver du guidet i øvelser, der giver ro i nervesystemet, og som stabiliserer dig i denne til tider turbulente tid med en teenager i huset.

Om Lotte Palsteen:

Lotte har skrevet bogen: Din teenager er dit spejl, som udkom i maj på Forlaget Grønningen 1

Ud over sin foredragsvirksomhed har Lotte sin egen psykoterapeut-praksis i København, Odense og Svendborg, hvor hun både har unge og voksne i terapi-forløb. I februar afslutter hun sin efteruddannelse i SE traumeheling, som er en international anerkendt uddannelse til behandling af traumer.

Lotte Palsteen har mange års erfaring i at undervise og facilitere processer i grupper. Hun er kendt for at skabe et trygt rum med øje for alle deltagerne.

Privat er hun mor til to teenagere og har alle glæderne og frustrationerne tæt inde på livet.

Kurset foregår i Svendborg lørdag den 24. -søndag den 25. Oktober 2020

Lørdag kl 11.00-16.00
Søndag kl 10.00-15.00

Pris for dette 2-dages kursus er 2600,-kr
Earlybird-pris inden 15.sep. 2350,-kr

Der vil være kaffe/te og snacks.
Frokost medbringes selv eller købes i nærheden.

Der er mange overnatningsmuligheder i Svendborg. Lotte vil gerne være behjælpelig.

Skriv en mail på info@lottepalsteen.dk, hvis du vil sikre dig en plads. Derefter betaler du depositum (1000,-kr) på mobilepay 43075 (Psykoterapeut MPF Lotte Palsteen)
eller firma-konto i Nykredit: 5479-3026784

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål: info@lottepalsteen.dk eller 51763133

Date

okt 24 - 25 2020
Expired!