Lotte Palsteen

Psykoterapi i København, Odense og Svendborg

Terapiformen er baseret på kontakt og nærvær mellem klient og terapeut, der virker helende og fordybende. Som psykoterapeut lægger Lotte Palsteen stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og arbejder altid med stor respekt for sine klienters grænser.

Bliv fri af fortiden

Gennem et terapiforløb kan du opnå en dybere forståelse af dig selv og få en større indsigt i, hvad der ligger til grund for dine problematikker. I terapien skabes der rum til, at alle følelser kan komme til udtryk og blive bearbejdet, således at du over tid vil opleve at være i større kontakt med dig selv, dine følelser og behov.

Terapi kan hjælpe dig til at slippe de spor, som traumer fra fortiden har sat i dit sind, din krop og dit nervesystem, så du kan blive fri af fortiden og leve det gode liv nu og her. Ligesom du kan undgå at føre dine traumer videre til næste generation.

Læs mere om Lotte Palsteen

På de følgende sider kan du læse mere om Lottes baggrund som psykoterapeut og arbejdsmetoder. Under fanen “psykoterapeut” kan du læse mere om terapi-formen og priser m.m.

Tjek også Lottes blog, hvor du løbende kan læse blogindhold om blandt andet terapi, retreat og om hendes virke i København, Odense og Svendborg.